News.ua


Кулеба прибув в Індію з першим візитом

Март 28
09:58 2024

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба 28-29 березня відвідає Індію з візитом на запрошення свого індійського колеги Субраманьяма Джайшанкара.

Як передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу МЗС, український міністр закордонних справ відвідуватиме Індію вперше з 2017 року.

«Метою візиту є втілення домовленостей лідерів двох держав, Президента Володимира Зеленського та Прем’єр-міністра Нарендри Моді, підготовка до першого Глобального саміту миру в Швейцарії, розвиток українсько-індійських двосторонніх відносин, торгівлі та міжнародної співпраці», — поінформували у зовнішньополітичному відомстві.

У Нью-Делі Дмитро Кулеба проведе кілька двосторонніх переговорів, зокрема з главою МЗС Індії. Глави зовнішньополітичних відомств проведуть засідання українсько-індійської Міжурядової комісії з торгівлі, економічної, наукової, технічної, промислової та культурної співпраці. Очільник МЗС України також проведе зустрічі з неурядовими організаціями, аналітичними центрами та журналістами Індії.

Читайте також: Росію не запросили на перший Глобальний саміт миру, аби вона все не зіпсувала — Кулеба

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на онлайн-брифінгу для іноземних журналістів заявив, що під час свого першого візиту до Індії переконуватиме індійських очільників долучитись до підтримки України в протистоянні російській агресії.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Києві сталася ДТП під Дегтярівським шляхопроводом — рух транспорту ускладнений

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua