News.ua


На будівництві в Афінах знайшли понад 300 бомб часів Другої світової

Апрель 27
02:43 2024


Під час роботи над масштабним містобудівним проєктом у колишньому комплексі аеропорту Еллініко, що на півдні грецької столиці Афін, було виявлено 314 бомб часів Другої світової війни.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Ekathimerini.

На пресконференції мер Еллініко-Аргіруполі Джанніс Константатос заявив, що схованку з бомбами німецького виробництва було знайдено на глибині двох метрів під колишнім клубом за інтересами, дитячими садками та спортивними спорудами, побудованими для Олімпійських ігор 2004 року в Афінах.

«На щастя, вибухів і аварій не сталося. Дивно, як цілий аеропорт і численні об’єкти муніципальної та цивільної авіації працювали на такому мінному полі», – сказав він.

Зазначається, що знешкодженням бомб буде займатися загін з розмінування грецької армії.

Читайте також: У передмісті Афін армія знешкодила 227-кілограмову бомбу часів Другої світової

Як повідомляв Укрінформ, у сербському місті Ніш виявили у житловому масиві 1000-кілограмову авіаційну бомбу, що залишилася після бомбардувань НАТО понад 20 років тому. Вона була знешкоджена.

Фото: InTime News

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Милли Бобби Браун показала красивый макияж на лето 2024

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua