News.ua


Для iPhone створили ліхтарик із MagSafe

Апрель 27
03:18 2024

Китайський стартап WUBEN представив новий аксесуар для iPhone – ліхтарик із підтримкою MagSafe. Він зроблений з титану та магнію, а також оснащений дуже яскравими світлодіодами.

Яскравість MagSafe-ліхтарика складає 300 люменів. Це в 5 разів більше, ніж вбудований ліхтарик айфону. Користувач може брати аксесуар у похід, на прогулянку з собакою у темну пору доби або на нічні фотосесії.

Новинка підтримує зміну температури. Усього три режими: тепле світло, біле та холодне. Регулювати яскравість і тон можна за допомогою безелю, що обертається, який знаходиться з правого боку.

Ліхтарик може обертатися на 360 градусів та виконувати функцію підставки. Всередині встановлено акумулятор ємністю 320 мАг. автономність у режимі 2 люмена становить 50 годин, при максимальній яскравості аксесуар проживе не більше півгодини. Заряджається гаджет за допомогою кабелю USB-C.

Пристрій може бути сумісним не лише з iPhone, а й іншими смартфонами. Також магніти дозволяють прикріпити ліхтарик до ноутбука, щоб створити найкраще освітлення під час відеодзвінків. Гаджет не займе багато місця – його товщина складає всього 6 мм.

Вартість MagSafe-ліхтарика від WUBEN складає 69 доларів в рамках попереднього замовлення на Kickstarter. Вихід на міжнародний ринок заплановано на липень 2024 року.

Источник: itechua.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Прикордонники знищили укриття росіян у Серебрянському лісі

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua