News.ua


Експерт назвав винного у застосуванні хімічної зброї в Сирії

Апрель 05
14:20 2017

Експерт назвав винного у застосуванні хімічної зброї в Сирії
Відповідальність за застосування хімічної зброї в Сирії лежить особисто на президента Росії Володимира Путіна. Таку заяву «Обозревателю» зробив військовий експерт Олег Жданов, передає replyua.net.
«Звичайно ж, хімічну зброю було застосовано сирійськими військами і санкціоновано Москвою», — сказав він.
«Відповідальність за будь-яке застосування хімічної зброї на території Сирії на сьогоднішній день несе президент Російської Федерації. Тому що три роки тому він узяв на себе зобов'язання по передачі хімічної зброї з Сирії Росії і його утилізації. Тобто він дав всьому світу гарантії, що Росія вивезла вся хімічна озброєння з Сирії та утилізувала його. Але, якщо мені не зраджує пам'ять, за три роки це другий випадок застосування хімічної зброї. тобто Росія в черговий раз показала, що її слова не варті абсолютно нічого», — підкреслив Жданов «Я повністю впевнений що Росія обов'язково використовує своє право вето, і ООН ще раз спіткнеться про необхідність реформування цієї організації», — спрогнозував експерт. Нагадаємо, що 4 квітня урядові війська Сирії, підконтрольні президенту Башару Асаду, атакували підконтрольне опозиції місто Хан-Шейхун із використанням хімічної зброї.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

у польському Катовіце випустили на маршрут безпілотні автобуси

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua