News.ua


Мінфін залучив 7,2 мільярда від продажу облігацій, знизивши ставки

Май 01
06:01 2024

Міністерство фінансів на аукціоні з розміщення облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП) 30 квітня залучило до державного бюджету понад 7,2 млрд грн.
Про це повідомляє пресслужба Мінфіну в Teegram.
Так, від розміщення 1-річних гривневих ОВДП під 15,39% вдалось залучити 3,02 млрд грн (ставка знизилась із 16% минулого тижня).

При цьому від продажу ОВДП з терміном обігу 2 роки надійшло 2,05 млрд грн під 16,35% річних (ставка знизилась із 17%).
А розміщення облігацій терміном обігу понад три роки під 17,6% річних принесло держбюджету 2,2 млрд грн (ставка знизилась із 18,3%).
Нагадаємо:
Міністерство фінансів 12 березня на аукціоні з розміщення облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП) залучило до державного бюджету майже 8,9 мільярдів гривень.
За результатами аукціону з розміщень облігацій внутрішньої державної позики у вівторок, 19 березня, до державного бюджету залучено 16,3 млрд грн.
Міністерство фінансів 26 березня на аукціоні з розміщення облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП) залучило до державного бюджету понад 12,5 млрд грн.
Міністерство фінансів 2 квітня на аукціоні з розміщення облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП) залучило до державного бюджету понад 6,7 млрд грн.
Міністерство фінансів на аукціоні з розміщення облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП) 9 квітня залучило до державного бюджету 7,2 млрд грн в еквіваленті.
Міністерство фінансів на аукціоні з розміщення облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП) 16 квітня залучило до державного бюджету майже 6,9 млрд грн.
Міністерство фінансів на аукціоні з розміщення облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП) 23 квітня залучило до державного бюджету майже 7,6 млрд грн.
Економічна правда

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Как приготовить творожную запеканку с яблоками: пошаговый рецепт

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua