News.ua


Коноплянка розповів, як ставиться до входу на стадіон за паспортами

Октябрь 05
00:25 2017

Нещодавно ультрас закликали бойкотувати матч Україна – Хорватія через запровадження входу на стадіон по паспортам. Один з лідерів збірної України Євген Коноплянка розповів, як ставиться до подібного нововведення:

"Друзі, в першу чергу, я за безпеку. Зараз у всьому світі відбуваються жахливі речі: теракти, вибухи, вбивства. Зауважте, все це відбувається в місцях великого скупчення людей.

Матчі відвідують різного віку люди, великі компанії, сім'ї, в тому числі і діти. І якщо вхід на стадіон за паспортами посприяє нашій з вами безпеки, то я – тільки "за". Не бачу в цьому жодної проблеми для вболівальників, які йдуть на стадіон заради футболу, а не хуліганити", — написав Коноплянка на своїй сторінці у Facebook.

Як вже повідомляв портал Знай.Спорт, Ярмоленко розповів, що думає про бойкот фанатами матчу Україна — Хорватія.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Безпілотники атакували НПЗ у Краснодарському краї РФ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua