News.ua


ТРЦ «Магелан» у Києві піде з молотка — Фонд гарантування продає активи «МР Банку»

Сентябрь 15
12:51 2022


Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продає активи АТ «МР Банк», до яких входить торгівельно-розважальний центр «Магелан» у Києві.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

12 жовтня в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ «МР Банк», який ліквідується Фондом гарантування вкладів. До складу лоту включено права вимоги за кредитними договорами, дебіторська заборгованість та об’єкти нерухомості, у тому числі – торгівельно-розважальний центр «Магелан».

Одним лотом на продаж виставлено нежилий будинок-громадський центр, площею 28 539,5 кв.м, що знаходиться за адресою м. Київ, проспект Глушкова Академіка, будинок 13-Б (Торгівельно-розважальний центр «Магелан»). Будівля торгівельного центру розміщується у пішій доступності до станції метро «Теремки» та на перетині ключових транспортних магістралей – Одеської траси та Кільцевої дороги. До лоту також входять права вимоги за двома кредитними договорами, що укладені з юридичною особою та дебіторська заборгованість. У забезпечення за кредитними договорами оформлено технологічне обладнання, зокрема для переробки молока, права вимоги на отримання виручки/товарів та фінансова порука.

Читайте також: Фонд гарантування продає активи МР Банку за ₴2,4 мільярда

Також, до лоту входить майновий комплекс, площею 13 041,3 кв.м, що знаходиться у Хмельницькій області та система охоронно тривожної сигналізації.

Початкова ціна реалізації лота – 3,16 мільярда гривень.

Активи перебувають на балансі АТ «МР Банк» і на продаж виставляються уперше. Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро.

Як повідомлялося, 25 лютого НБУ ухвалив рішення про ліквідацію АТ «МР Банк». Цей банк є дочірнім банком російського сбербанку.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

у польському Катовіце випустили на маршрут безпілотні автобуси

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua