News.ua


Компанія Bentley випустила модель за 15 000 грн

Март 12
03:16 2021

Компанія Bentley випустила дитячу коляску-велосипед за ціною 550 доларів, тобто трохи більше 15 тисяч гривень за актуальним курсом, пише AmperCar. Нова модель уже доступна в інтернет-магазині виробника.

Як зазначається в описі до товару, модель призначена для дітей і може трансформуватися в міру їх дорослішання. Так, Stage 1 підходить для малюків віком від 1 року. На цьому етапі сидіння можна повернути на 180 градусів і перетворити на стильну коляску.

На другому етапі можна регулювати опору для спини. На третьому – знімаються спеціальні підніжки. Останній етап підходить для дітей віком від 3 років і передбачає зняття опори спини і ременів безпеки.

Як повідомили у компанії, новинка відображає зовнішній вигляд справжніх автомобілів Bentley.

Нагадаємо, виробник Bentley є постачальником офіційних (державних) представницьких автомобілів до двору королеви Великобританії. Наразі придбати новий автомобіль Bentley можна мінімум за 183 тисячі доларів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Кіберфахівці розповіли, як захистити інформацію в телефоні від фішингових атак

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua