News.ua


Біля берегів Лівії врятували мігрантів

Март 05
22:01 2017

Біля берегів Лівії врятували мігрантів
Біля узбережжя Лівії іспанській організації, яка займається порятунком людей в відкритому морі, вдалось врятувати мігрантів з Африки, інформує newsonline24 з посиланням на Укрінформ.

Представництво іспанської рятувальної організації повідомило, що їм вдалось врятувати два гумові човни з 250 мігрантами на борту. Вони направлялись з Африки в Європу, перебуваючи під загрозою в будь-який момент потонути. Всіх врятованих мігрантів було доправлено на найближчий корабель берегової охорони Італії.

Нагадаємо, напередодні європейські політики озвучували пропозицію про будівництво центрів для мігрантів в Лівії. Таку пропозицію висунув голова Європейського парламенту Антоніо Таяні. За його словами, в Лівії можна було б відкрити міграційні центри, де могли б перебувати довгий період часу біженці. Європа взяла б на себе фінансову сторону та забезпечення всім необхідним, зокрема предметами побуту, ліками, медичними працівниками. Передбачалось, що для цього необхідно заключити додаткову угоду з владою Лівії. Однак перспективи створення міграційних центрів за межами європейського Союзу були згодом спростовані єврокомісаром Дімітрісом Аврамопулосом.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Ердоган і Рютте обговорили підготовку до саміту НАТО та ситуацію в Україні й Газі

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua