News.ua


Літаки коаліції в Сирії випадково знищили позицію сил повстанців — Пентагон

Апрель 13
18:00 2017

Літаки коаліції в Сирії випадково знищили позицію сил повстанців - Пентагон
В результаті авіаційного удару в Сирії, який було здійснено силами коаліції на чолі зі Сполученими Штатами Америки, загинуло 18 сирійських повстанців зі складу союзників. Про це у четвер, 13-го квітня, повідомляє Міністерство оборони США, передає replyua.net.
«Даний авіаудар було здійснено на запит формування союзників. Вони ідентифікували дану позицію як позицію терористичної організації «Ісламська держава». Але в результаті виявилося, що це була позиція не терористів, а Сирійських демократичних сил», — наголошується у тексті повідомлення Пентагону.
Як повідомлялося раніше, президент Сирії Башар Асад заявив, що інформація про застосування його урядовими військами хімічної зброї масового ураження у провінції Ідліб являється «стопроцентною фабрикацією». За його словами, сирійська армія повністю відмовилася від застосування та зберігання хімічної зброї більше трьох років тому. «Якби така зброя зберігалася у нас, то ми б її не застосовували», — наголошував Асад в інтерв’ю виданню «AFP». Також він наголосив, що безпека його армії ніяк не постраждала після ракетного удару з боку кораблів USS Сполучених Штатів по авіабазі Шайрат у провінції Хомс.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Данія закупить українську зброю для передачі ЗСУ — Шмигаль

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua