News.ua


Як можна знайти втрачений або вкрадений смартфон Xiaomi

Апрель 27
15:10 2024

Для того, щоб знайти втрачений або вкрадений смартфон Xiaomi можна скористатися перевіреними способами та рекомендаціями фахівців.

Взагалі, налаштовуючи свій смартфон Xiaomi, необхідно створити Mi-Акаунт – обліковий запис в системі Xiaomi. Це елементарно – просто в налаштуваннях необхідно знайти Mi-акаунт, відкрити його, а далі просто виконувати інструкції, які з’являться на екрані.

Також необхідно прив’язати цей обліковий запис до Mi Cloud. Для цього слід зайти налаштування свого Mi-Акаунта, знайти пункт Mi Cloud та активувати функцію Find Device.

Це потрібно зробити саме для того, щоб у разі втрати або викрадення знайти свій смартфон Xiaomi.

У разі втрати або викрадення пошук Xiaomi можна здійснити саме через Mi Cloud. Власник гаджету повинен перейти на сайт Xiaomi Cloud та авторизуватися на ньому, ввівши логін та пароль Mi-Аккаунта. Таким чином власник смартфону отримає варіанти дистанційного керування ним.

Розпочинаючи пошук втраченого або викраденого Xiaomi, слід натиснути Find Device. Після цього на екрані з’явиться мапа і список доступних пристроїв, в тому числі розшукуваний гаджет.

Дізнатися місце його розташування можна, натиснувши на мапі його назву.

На жаль, цей спосіб спрацює тільки у тому випадку, якщо мобільний телефон у цей момент підключений до мережі Інтернет.

Розшукати пристрій Xiaomi можна і за допомогою технологій від Google, адже операційна система MIUI заснована на базі Google Android.

Для того, щоб активувати цю функцію необхідно додати в Mi смартфон Google Аккаунт у вкладку Інші Акаунти (Other Accounts). Після цього пристрій за наявності Інтернету та активованого GPS можна буде також відстежити на картах Google.

Источник: main.politeka.net

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Рада змінила порядок звітування політичних партій

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua