News.ua


Одна з російських ракет впала за 15 кілометрів від кордону Польщі — Туск

Апрель 27
14:55 2024


Прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск заявив, що одна з російських ракет, яка була випущена під час масованого удару країни-агресорки РФ по Україні у ніч проти суботи, впала за 15 км від польського кордону.

Як передає Укрінформ, про це він написав у соцмережі X. 

Туск також розкритикував у своєму дописі колишнього прем’єр-міністра Польщі Матеуша Моравецького, зазначивши, що той розробляє «антиєвропейську стратегію».

«Десятки бомб та ракет впали сьогодні на Львівську область. Одна з них за 15 км від нашого кордону. Тим часом Моравецький розробляє спільну антиєвропейську стратегію з пропутінськими ультраправими політиками у Будапешті. Дурість? Зрада? Чи і те, і інше?», — написав Туск.

Читайте також: Світ має всі можливості, щоб допомогти збивати кожну ракету російських терористів — Зеленський

Як повідомлялося, президент Польщі Анджей Дуда заявив в інтерв’ю виданню Fakt, що країна готова розмістити на своїй території ядерну зброю, якщо союзниками буде прийняте таке рішення з метою посилення східного флангу НАТО. 

Прем’єр-міністр Дональд Туск у цьому зв’язку заявив, що планує якомога швидше зустрітися з президентом, щоб зрозуміти його наміри.

Дуда призначив таку зустріч на 1 травня, але в четвер стало відомо, що вона не відбудеться, оскільки у Туска запалення легенів і він на деякий час припинить публічну активність.

Фото: polskieradio24.pl

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Польщі назвали цілі кібератак російських шпигунів

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua