News.ua


Резніков задекларував понад ₴10 мільйонів зарплати

Март 27
04:03 2021

Віцепрем’єр-міністр — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков у 2020 році отримав 10 млн 463 тис. грн зарплати.

Такі дані містяться в щорічній декларації посадовця, оприлюдненій на сайті НАЗК, передає Укрінформ.

Згідно з декларацією, Резніков володіє чотирма квартирами, 7 земельними ділянками, автомобілями Audi A8, Volkswagen Amarok, Porsche Boxster,причепом, а також багі Kawasaki TERYX UTV та квадроциклом Kawasaki BRUTE FORCE ATV. Його дружина Юлія Зорій володіє автомобілем Mini Cooper Countryma.

Резніков задекларував наручні годинники Vacheron Constantin, Patek Philippe, Breguet і два мисливські карабіни — Zbroyar Z-008 і Blaser R8 300 Win Mag.

Читайте також: Венедіктова задекларувала понад ₴900 тисяч зарплати за минулий рік

Згідно з декларацією, на банківських рахунках посадовця в Україні є близько 237 тис. грн, 16,5 тис. доларів та 3520 євро, в американському Preferred Bank — 48,7 тис. доларів, в банку Ліхтенштейна — 72,4 тис. доларів. Крім того, в декларації зазначено 255 тисяч євро готівкою.

Як зазначено у декларації, доходи дружини посадовця за минулий рік становили 637 тис. грн.

Резніков володіє цінними паперами та двома зареєстрованими компаніями на Британських Віргінських островах.

Читайте також: Ситник за минулий рік заробив понад два мільйони гривень

Згідно з декларацією, віцепрем’єр також позичив 1,1 млн доларів США третім особам.

Як повідомляв Укрінформ, Олексій Резніков, якого Верховна Рада 4 березня 2020 року призначила віцепрем’єр-міністром — міністром реінтеграції тимчасово окупованих територій, задекларував за 2019 рік 6 земельних ділянок у Київській області, дві квартири у Києві, орендований приватний будинок, готівкою 300 тисяч євро, 125 тисяч доларів США на рахунках та позичені кошти третім особам — 1,1 млн доларів США.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Запорізькій області через обстріли поранений чоловік

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua