News.ua


Операційна система Android 15 впроваджує підтримку бездротової зарядки через NFC

Апрель 18
02:39 2024

Google планує додати підтримку бездротової зарядки через NFC в Android 15. Бездротова зарядка — корисна функція, яка вже давно існує на Android та iPhone. Однак Google працює над додаванням підтримки стандарту безпроводової зарядки NFC (WLC) в Android 15, який вимагатиме значно менше місця, ніж бездротова зарядка Qi.

Що відомо

За новими даними, схоже, Google працює над додаванням підтримки бездротової зарядки через модуль NFC, яким ми звикли оплачувати покупки. Це відкриває можливості заряджання для невеликих гаджетів, які ще не сумісні із стандартом заряджання Qi.

Бездротова заряджання NFC працює з антеною значно меншого розміру, ніж бездротова зарядка Qi. Антени WLC мають розмір менше 1 см і можуть бути упаковані на гнучких і згинальних друкованих платах, що дозволяє вбудовувати їх у дуже маленькі інтелектуальні пристрої, такі як навушники, стілус, розумний годинник і трекери.

Якщо Android 15 зможе забезпечити широку підтримку бездротового заряджання NFC, більше виробників зможуть прийняти цей стандарт. Це може змінити правила гри, відкривши шлях для виходу на ринок багатьох аксесуарів із підтримкою WLC.

Источник: itnet.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Джиджи Хадид — стильная прическа на лето 2024 фото

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua