News.ua


У Раді розробляють законопроєкт щодо обмеження судового імунітету РФ

Апрель 30
19:11 2024

Комітет Верховної Ради з питань правової політики розробляє проєкт закону щодо обмеження судового імунітету РФ та її високопосадовців.

Про це повідомив народний депутат, очільник профільного комітету Денис Маслов в інтерв’ю Укрінформу.

«Демократичному світу необхідно вирішити питання щодо імунітету трьох вищих посадових осіб Російської Федерації», — заявив він.

Депутат зазначив, що більшість політиків та лідерів демократичних країн світу вже мають розуміння, що такі імунітети має бути знято.

«У цьому напрямі ми наразі і працюємо. Наш Комітет з питань правової політики розробляє законопроєкт щодо обмеження судового імунітету РФ та її високопосадовців», — поінформував Маслов.

Читайте також: Чиновникам РФ забороняють закордонні поїздки через побоювання, що ті видадуть держтаємницюЗМІ

Він підкреслив, що українська сторона сподівається на ухвалення аналогічної законодавчої ініціативи на рівні парламентів та урядів, міжнародними партнерами, які визнали Росію країною-агресором та країною-спонсором тероризму.

Як повідомлялося, президент Росії Володимир Путін підписав указ про обмеження на виїзд з Росії для колишніх високопосадовців, які мали доступ до державної таємниці.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Глави урядів Австрії та Британії обговорили підтримку України

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua