News.ua


Україна вийшла ще з однієї угоди та двох протоколів СНД

Апрель 30
18:28 2024

Україна вийшла з угоди та двох протоколів СНД про співробітництво в галузі охорони здоровʼя населення.

Як повідомив в Телеграм постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, відповідне рішення було ухвалено на засіданні КМУ, передає Укрінформ. 

«Здійснено, у звʼязку з докорінною зміною обставин, вихід України з Угоди про співробітництво в галузі охорони здоровʼя населення, вчиненої 26.06.1992 у Мінську», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: США розглядають заборону імпорту збагаченого урану з РосіїBloomberg

Крім того, Україна вийшла з Протоколу про внесення змін і доповнень до Угоди про співробітництво в галузі охорони здоровʼя населення від 26 червня 1992, вчиненого 18.09.2003 у м. Ялті, та Протоколу про внесення доповнення до Угоди про співробітництво в галузі охорони здоровʼя населення від 26 червня 1992, вчиненого 25.11.2005 у Москві.

Як повідомляв Укрінформ, Україна вийшла з угоди про забезпечення єдності вимірів часу і частоти, яку в Бішкеку у 1992 році уклали уряди Російської Федерації та низки держав, які раніше входили до складу СРСР.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Латвії затримали двох підозрюваних у зборі інформації для спецслужб РФ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua