News.ua


Українські легкоатлети не зуміли пробитися до фіналів в перший день чемпіонату світу

Август 05
11:32 2017

Українські легкоатлети Сергій Нікіфоров і Марина Килипко не зуміли кваліфікуватися до фіналів чемпіонату світу в стрибках в довжину і стрибках з жердиною відповідно.

Нікіфоров показав лише 30-й результат у кваліфікації, де потрібно було стрибнути на 8,05 м, щоб потрапити в фінал. Українець заступив в перших двох спробах, після чого, в третій, стрибнув лише на 7,47 м і завершив виступи на турнірі.

Стрибунка з жердиною Марина Килипко, яка в цьому році завоювала бронзу на чемпіонаті Європи в приміщеннях, теж не змогла подолати відбір до фіналу. Кваліфікаційний норматив становив 4.60 м, однак наша спортсменка зуміла подолати лише 4,35 м, чого виявилося недостатньо для потрапляння у фінал.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що легендарний британський легкоатлет завоював шосте золото чемпіонату світу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Украинские военнослужащие могут получить премии за уничтоженную технику РФ: цифры

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua