News.ua


Уряд Чорногорії підтвердив плани запровадити 7-годинний робочий день

Апрель 30
03:48 2024

Міністерка праці та соціального захисту Чорногорії Найда Нішич оголосила про плани запровадити в країні семигодинний робочий день до кінця року.
Про це, як повідомляє «Європейська правда», вона сказала в інтерв’ю чорногорському суспільному мовнику RTCG.
На питання про те, чи планується в Чорногорії скорочення робочого дня, Нішич відповіла: «Те, що прем’єр-міністр Мілойко Спаїч оголосив під час виборчої кампанії, відбудеться цього року».
Голова чорногорського Міністерства праці також анонсувала справедливіший підхід до соціальних виплат, але не їхнє скасування, а також реформу Фонду пенсійного страхування та страхування з тимчасової втрати працездатності.
Ідею про скорочення робочого тижня з 40 до 35 годин, нагадаємо, висувала ще минулого року партія «Європа зараз» нового президента Чорногорії Якова Мілатовича напередодні парламентських виборів.
У лютому цього року Мілатович оголосив про відставку з усіх посад у своїй партії і виходу з її складу на тлі розбіжностей у поглядах.
Читайте також: Прозахідні «друзі Путіна»: чому ЄС та США непокояться через новий уряд Чорногорії.
Європейська правда

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Купили майно в державних компаній? Держава може забрати назад

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua