News.ua


Папа Римський візьме участь у сесії G7, присвяченій ШІ

Апрель 30
05:29 2024

В Італії переконані, що присутність понтифіка на цій сесії зробить вирішальний внесок у визначення нормативних, етичних і культурних рамок для штучного інтелекту.

Папа Римський візьме участь у саміті «Великої сімки» під головуванням Італії, який відбуватиметься з 13 по 15 червня. Це підтвердила пресслужба Ватикану після заяви прем’єр-міністерки Італії Джорджії Мелоні, яка повідомила, що Папа Франциск виступить на сесії, присвяченій штучному інтелекту, відкритій також для країн, які не є членами G7, пише Vatican News

Мелоні зазначила, що це буде перший в історії виступ глави католицької церкви на саміті G7 . Вона підкреслила, що італійський уряд прагне розвинути внесок Святого Престолу в питання штучного інтелекту, зокрема, той, який запропоновано «Римським закликом до етики в застосуванні ШІ» у 2020 році, який поширює Папська академія «За життя».

«Я переконана, що присутність Папи зробить вирішальний внесок у визначення нормативних, етичних і культурних рамок для штучного інтелекту, тому що на цьому ґрунті, на основі сьогодення і майбутнього цієї технології, вкотре буде оцінюватися наша здатність, здатність міжнародної спільноти, робити те, про що інший Папа, святий Іван Павло II, нагадав у своїй знаменитій промові в ООН 2 жовтня 1979 року: «Політична, національна і міжнародна діяльність походить від людини, здійснюється через людину і призначена для людини”», — наголосила очільниця італійського уряду.

Источник: ms.detector.media

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Украинские банки нарастили доходы — Финансы bigmir)net

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua