News.ua


Тренер Динамо розповів, чого не вистачило команді для перемоги над Ворсклою

Август 07
08:01 2017

Головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич прокоментував поєдинок 4-го туру українська Прем'єр-ліги, в якому його команди зіграла внічию з полтавською Ворсклою (0:0).

"Спасибі хлопцям за ставлення до гри. Втратили два очка, маючи повну перевагу. Хтось говорив, що для команди настав час "Х", але я побачив сьогодні, що команда є, гра є. Реалізація у нас накульгувала в домашньому матчі з Янг Бойз і сьогодні теж. Не вистачило майстерності чи везіння — я не знаю. Це клас — якщо ти створюєш такі моменти, то повинен реалізовувати їх. Результат вже не повернемо, а ось за ставлення і той футбол, який показала команда, претензій до хлопців немає.

Ми атакували не тільки через фланги, а й через середину у нас проходили комбінації. Готувалися до цього поєдинку, показували хлопцям, де є можливості для проведення атак. Навіть при такій масованій обороні суперника, у нас проходили комбінації. А фарт чи нефарт — я вже говорив, це майстерність гравців ", — сказав Хацкевич.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт публікував оновлену таблицю чемпіонату України.

Фото: ФК Динамо

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Загарбники за добу вдарили по Запорізькій області 536 разів

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua