News.ua


Тренер Динамо прокоментував перемогу над Олександрією

Сентябрь 11
11:48 2017

Головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич підбив підсумки поєдинку 8-го туру української Прем'єр-ліги, в якому його команда здобула комфортну перемогу над Олександрією (3:0).

"Вийшла важка гра, в якій команда-суперник досить щільно оборонялася. Не залишалися вільні зони, але два "стандарти" допомогли нам. А коли з'явився простір, стали виходити непогані виходи з захисту в атаку.

Гра Циганкова? Це журналісти більше звертають увагу на його гру. Вже з перших хвилин було видно, що він попереду більше грав у підіграванні, не ризикуючи. У перерві про це сказав, попросив діяти сміливіше, в атаці за помилки ніхто карати не буде, там потрібно ризикувати. Обігравати, доставляти м'яч в штрафну, пробивати. У другому таймі у нього це виходило", — цитує коуча офіційний сайт Біло-синіх.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, кого призначили новим капітаном Динамо.

Фото: ФК Динамо

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Зеленський подякував Латвії за черговий пакет військової допомоги

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua