News.ua


Стало відомо, коли Пакьяо завершить кар’єру

Август 13
13:01 2018

39-річний екс-чемпіон світу у восьми вагових категоріях, чемпіон WBA в напівсередній вазі, філіппінець Менні Пакьяо (60-7-2, 39 КО) завершить кар'єру у 2019 році.

Про це розповів його промоутер Боб Арум. Також він повідомив, що Пакьяо планує провести ще три бої.

"Зустріч вийшла насиченою та інформативною. Ми дізналися, чого він хоче. Він збирається провести один бій цього року, потім два поєдинки в наступному, і після цього завершить кар'єру", — передає слова Арума BoxingScene.

Пакьяо приїде до Києва

Менні Пакьяо (60-7-2, 39 КО) вперше приїде до Києва.

Легендарний філіппінець підтвердив свою участь в 56-му Конгресі Всесвітньої боксерської ради (WBC), який з 30 вересня по 5 жовтня пройде у столиці України. Про це українському оргкомітету конвенції розповів президент WBC Маурісіо Сулейман.

Раніше свою участь в київському Конгресі WBC підтвердили Леннокс Льюїс і Евандер Холіфілд, а також британець Тоні Беллью.

Конгрес WBC в Києві

З 30 вересня по 5 жовтня в Києві пройде 56-й конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC). Очікується, що столицю України відвідають понад 600 учасників конгресу з понад 100 країн світу, серед яких світові зірки боксу, промоутери, судді та менеджери.

Серед очікуваних заходів — не тільки офіційні зустрічі та обмін досвідом, організатори обіцяють також цікаву програму з неформальним спілкуванням та благодійними акціями.

Організатори планують познайомити учасників з українською культурою і традиціями. Про проведення конгресу домовився "вічний" чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі, мер Києва Віталій Кличко.

"У Києві зберуться зірки світового професійного боксу, президенти федерацій з країн-членів WBC, промоутери, судді та спортивні функціонери.

Така подія відбудеться в нашій країні вперше. І ми готуємося провести захід на найвищому рівні, гідно представити Київ і Україну", — заявив Віталій Кличко.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Віталій Кличко увійшов до ТОП-10 чемпіонів всіх часів.

Фото – Getty Images

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Остеопороз: что нужно делать для его предотвращения

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua