News.ua


Основну увагу на «Рамштайні» приділять роботі восьми коаліцій з підтримки України — Чернєв

Апрель 26
10:25 2024

Під час сьогоднішнього засідання Контактної групи з питань оборони України (формат «Рамштайн») основна увага буде приділена діяльності восьми коаліцій на підтримку України.

Про це в ефірі марафону «Єдині новини» повідомив голова підкомітету з питань міжнародного військового співробітництва, інтеграції до НАТО та Європейського Союзу Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Єгор Чернєв, передає кореспондент Укрінформу.

«Робота формату «Рамштайн» буде сфокусована на роботі коаліцій, які були створені протягом останнього року. Нагадаю, їх вісім – від бронетанкової до Коаліції дронів. Зараз різні країни, які входять до формату «Рамштайн», об’єднуються у тих коаліціях, в яких можуть бути найбільш спроможними і надати найбільшу допомогу», — сказав Чернєв.

За його словами, на порядку денному також будуть «снаряди, системи ППО і ракети до них, бронетехніка і далекобійні ракети». «Ті самі 300-кілометрові ATACAMS, про які ми просили, гадаю, мають бути», – додав парламентарій.

Читайте також: Президент: Працюємо з партнерами над інвестиціями у виробництво зброї та техніки в Україні

Як повідомлялося, 26 квітня відбудеться 21-ша зустріч Контактної групи з питань оборони України (формат «Рамштайн»), вона проходитиме в режимі онлайн.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Генасамблея ООН розглянула ситуацію з вето Росії на заборону ядерної зброї в космосі

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua