News.ua


Оператор Vodafone планує інтегрувати криптогаманці в SIM-карту

Май 06
17:21 2024

Компанія Vodafone Group планує впровадити блокчейн-технології у сектор мобільного зв’язку. Йдеться про те, щоб інтегрувати криптогаманці в SIM-карти. Наразі фахівці хочуть  пов’язати SIM-карту з цифровою ідентифікацією, об’єднати її з блокчейном. 

Як передає Yahoo Finance, у Vodafone заявили про план інтегрувати криптогаманці в абонентські ідентифікаційні модулі (SIM-карти). Керівник блокчейн-напрямку Vodafone Девід Палмер зазначив, що до 2020 року в світі використовуватимуть до 20 мільярдів мобільних телефонів. При цьому смартфонами з них буде щонайменше 8 мільярдів, переконаний експерт. При цьому він додав, що якщо враховувати прогноз, згідно з яким за шість наступних років кількість криптогаманців перевищить 5,5 мільярдів, то потенціал ринку стає зрозумілим. 

Слід зазначити, що у ЗМІ також з’явилася інформація про бажання Vodafone отримати кредит на 1,8 мільярда доларів протягом наступних двох років. Ці кошти планують спрямувати на реструктуризацію та розвиток компанії. Зокрема, за інформацію ЗМІ, у Vodafone зацікавлені сферою штучного інтелекту. 

Источник: lite.informator.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Розроблено недорогий органічний напівпровідник для електроніки майбутнього

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua