News.ua


США наклали санкції на мережу, яка допомагала передавати іранські дрони Росії

Апрель 26
13:57 2024

У четвер, 25 квітня, міністерство фінансів США оголосило про санкції проти понад десятка юридичних і фізичних осіб, які відігравали ключову роль у сприянні та фінансуванні продажу іранських дронів.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

У повідомленні Мінфіну йдеться про те, що підсанкційні особи допомагали таємно продавати іранські безпілотники для Міністерства оборони і матеріально-технічного забезпечення збройних сил Ірану (MODAFL).

Це іранське міністерство бере участь у постачанні дронів для Корпусу вартових ісламської революції Ірану, а також Росії для повномасштабної війни проти України.

Серед внесених до чорного списку компаній Мінфін США окремо згадує підставну юрособу Sahara Thunder, яка контролює комерційну діяльність MODAFL і відіграє ключову роль у проєктуванні, виробництві та продажу Іраном.

Источник: nv.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

 «Державний оператор тилу» змінить підхід до закупівлі харчів для ЗСУ 

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua