News.ua


Російський воротар знову пропустив гол в Лізі чемпіонів, збільшивши свій антирекорд

Сентябрь 28
08:46 2017

Російський голкіпер, який виступає за московський ЦСКА, Ігор Акінфєєв пропустив в 41-му поспіль матчі Ліги чемпіонів.

На цей раз воротар-невдаха збільшив свою серію вже на 4-й хвилині поєдинку з Манчестер Юнайтед, коли форвард манкуніанців Ромелу Лукаку вразив ворота армійців. Всього ж у матчі з МЮ Акінфєєву чотири рази довелося діставати м'яч зі своїх воріт, а його команда розгромно програла з рахунком 1:4.

Нагадаємо, що Акінфєєв встановив антирекорд, пропустивши в 17-му поспіль матчі Ліги чемпіонів в домашній грі з Вікторією з Пльзені ще чотири роки тому. Антирекорд враховує тільки матчі в груповій стадії і плей-офф ЛЧ, м'ячі, пропущені в кваліфікації турніру, вважаються окремо і не йдуть в загальний залік.

Останній сухий матч Акінфєєва в Лізі чемпіонів відбувся більше 10 років тому в поєдинку з Арсеналом на Емірейтс — 1 листопада 2006 року.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що зірка Ліверпуля зіткнувся з проявом расизму від російських вболівальників.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Росіяни збільшили присутність під Кліщіївкою — Сили оборони

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua