News.ua


У Євросоюзі засудили вбивство поліцейського у Косово

Сентябрь 24
21:47 2023


Високий представник ЄС Жозеп Боррель засудив смертельний інцидент на півночі Косово, в результаті якого був вбитий поліцейський.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в його заяві.

«Я рішуче засуджую жахливий напад озброєної банди на офіцерів косовської поліції в Баньска на півночі Косово, в результаті якого один поліцейський загинув і двоє отримали поранення. Усі факти нападу потребують встановлення. Винні мають постати перед правосуддям», — написав Боррель.

Він додав, що ці напади необхідно припинити негайно.

Читайте також: У Хорватії заарештували дев’ятьох футбольних фанів через убивство вболівальника у Греції

«ЄС та його держави-члени неодноразово закликають усіх учасників працювати над деескалацією ситуації на півночі Косова», — додав Боррель.

Як повідомляв Укрінформ, голова уряду Косова Альбін Курті заявив про вбивство одного і поранення ще одного правоохоронця в північному селі Банська поблизу кордону з Сербією в ніч на 24 вересня.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В Одесі кількість загиблих від ракетного удару 29 квітня зросла до шести

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua