News.ua


Повень в Індонеї: вже відомо про 21 загиблого, понад 80 тисяч людей евакуювали

Март 10
20:11 2024


Унаслідок повеней в індонезійській провінції Західна Суматра загинула 21 людина, ще понад 80 тисяч осіб було евакуйовано.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє DW із посиланням на AFP.

«Станом на неділю 21 людину було знайдено мертвими, а шестеро інших вважаються зниклими безвісти», – сказав Фаджар Сукма, офіційний представник Агентства із пом’якшення наслідків стихійних лих Західної Суматри.

Водночас у Національному агентстві з ліквідації наслідків стихійних лих повідомили, що понад 80 тисяч людей були евакуйовані до тимчасових держпритулків, а більш ніж 20 000 будинків були затоплені до рівня даху внаслідок негоди.

Повідомляється, що зсуви ґрунту заважають проведенню рятувальних операцій у провінції. Зокрема зсув у районі Паданг Паріаман простягнувся на 50 метрів.

Читайте також: Негода у Пакистані: кількість жертв зросла до 35

«Надання допомоги загиблим і зниклим безвісти ускладнювалося перебоями в електропостачанні, заблокованими дорогами, вкритими густим брудом і уламками», – сказав представник регіонального управління із ліквідації наслідків стихійних лих Доні Юсрізал.

У найближчі дні у провінції прогнозують дощ, влада попередила про майбутню небезпеку від повеней та зсувів.

Як повідомлялося, в Індонезії у провінції Західна Суматра зливи викликали повені та зсуви ґрунту. Раніше повідомлялося про щонайменше 19 загиблих та понад 70 000 евакуйованих осіб.

Фото: Andri Mardiansyah/Xinhua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Украинские военнослужащие могут получить премии за уничтоженную технику РФ: цифры

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua