News.ua


Обстріл волонтерів підтверджує близькість війни для всіх у світі, хто цінує життя — Зеленський

Сентябрь 10
22:26 2023


Обстріл російськими військовими машини волонтерів організації Road to Relief вкотре підтверджує близькість війни в України для всіх, хто цінує людське життя і хоче зупинити терор.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Цей російський обстріл знов-таки підтверджує, наскільки близькою є війна проти України для всіх у світі, хто дійсно цінує людське життя і хто вважає спільним моральним обовʼязком людства зупинити терор і перемогти зло», — зазначив він.

Відео: ОП

«Станом на цей час точно відомо, що загинув канадець Ентоні Ігнат. На жаль, імовірно, теж загинула іспанка Емма Ігуаль», — сказав глава держави. 

Ще двоє волонтерів — громадянин Німеччини Мавік Рубен і громадянин Швеції Йохан Матіас — доправлені в лікарні Дніпра, їм надається необхідна допомога.

Зеленський висловив співчуття родинам та близьким загиблих волонтерів.

Як повідомляв Укрінформ, організація Road to Relief («Дорога допомоги») повідомила, що під обстріл потрапили четверо членів її команди, які вирушили зі Слов’янська в село Іванівське, що в напрямку Бахмута. Поблизу Часового Яру машину обстріляли російські війська. Внаслідок прямого влучання автомобіль перекинувся та загорівся.

Фото: ОП

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В Одесі кількість загиблих від ракетного удару 29 квітня зросла до шести

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua