News.ua


На Херсонщині загарбники намагаються відновити мости

Июль 24
12:34 2022


На Херсонщині російські загарбники намагаються нашвидкуруч відремонтувати мости, прагнучи відновити шляхи постачання боєприпасів та важкої техніки — безпека використання мостів під великим питанням.

Про це повідомив у Фейсбуці перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський, повідомляє Укрінформ.

«Окупанти на Херсонщині ремонтують пошкоджені мости, прагнучи відновити фактично розірвані шляхи постачання боєприпасів та важкої техніки», — йдеться у повідомленні.

За словами Соболевського, якість робіт та безпека використання мостів під великим питанням, бо все робиться «нашвидкуруч», а до ремонтних робіт фахівців залучали хіба що не під дулами автоматів.




Читайте також: На Херсонщині окупанти намагаються посилити патрулі у населених пунктах

Як повідомляв Укрінформ, херсонські фахівці відмовляються брати участь у ремонті Антонівського мосту, тому окупанти шукають охочих у Криму. Зруйновано також Дарʼївський міст через Інгулець у Херсонській області.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Гороскоп на 24 мая для всех знаков зодиака – чем будет выгодна пятница

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua