News.ua


Компанія Sony показала, як вона бачить світ через 10 років (відео)

Май 23
22:02 2024

На офіційному YouTube-каналі Sony Global опублікували футуристичний ролик, у якому японська компанія представила своє бачення найближчого майбутнього. Сама Sony назвала це концепцією творчого бачення ігрового процесу. Пропонуємо оцінити її разом:

Sony впевнена, що в найближчі 10 років наш світ буде багатошаровим. У ньому без будь-яких меж перетинатимуться віртуальна та фізична реальності.

Також у ролику Sony показала незвичайні пристрої: планшет без рамок і завтовшки з аркуш паперу, овальний смартфон та портативну консоль з літаючим екраном.

У Sony зазначили, що відео є концептуальним. “Зміст цього ролика безпосередньо не пов’язаний з будь-якими існуючими продуктами або послугами Sony”, – доповнили в компанії.

Источник: itechua.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Соломия Витвицкая: Я сейчас более взвешенная

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua