News.ua


Протези, виплати, допомога ветеранам: в Укрінформі — міністр Оксана Жолнович

Октябрь 30
16:10 2023


У понеділок, 30 жовтня, о 19.00 на Ютуб-каналі Ukrinform TV вийде чергова програма «Укрінформ: Вечірній стрім». Її тема — “Протези, виплати, допомога. Воєнні виклики Мінсоцполітики”.

Учасницею програми буде міністр соціальної політики України Оксана Жолнович.

З початку повномасштабного вторгнення кількість українців з інвалідністю сильно зросла. За півтора року їх кількість збільшилася приблизно на 300 тисяч: раніше в Україні проживало 2,7 млн людей з інвалідністю, а станом на вересень цей показник сягнув 3 мільйонів.

В Україні вперше створили професійний стандарт протезиста. Надзначна кількість унікальних випадків, які сьогодні є в Україні, дає змогу розвивати технології у протезувальній галузі.

Читайте також: Уряд розширив можливості державної програми протезування

У програмі обговорюватимуть: як Міністерство соціальної політики допомагає людям, які потребують протезування, хто має право отримати безоплатне протезування, яку максимальну вартість покриває держава, які програми адаптації ветеранів у суспільство зараз працюють тощо.

Читайте також: Україна має знайти зважений підхід до соціальних пільг для ветеранів — Жолнович

Ведучий — журналіст Василь Самохвалов.

«Укрінформ: вечірній стрім» виходить на Ютуб-каналі Ukrinform TV. Це програма, де провідні експерти країни обговорюють актуальні події України та світу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У країн були різні причини не долучатися зараз до комюніке Саміту миру — ОП

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua