News.ua


На Луганщині ворожі обстріли пошкодили 27 житлових будинків

Апрель 02
08:06 2022


У Луганській області за добу, 1 квітня, внаслідок обстрілів російського агресора пошкоджений 31 об’єкт, в тому числі 27 житлових будинків.

Як передає Укрінформ, про це голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив у Телеграмі.

«Упродовж доби обстрілів зазнали міста Сєвєродонецьк, Рубіжне, Лисичанськ, Кремінна, Гірське, населені пункти Березове, Тошківка. Там пошкоджено або зруйновано 31 об’єкт – 27 житлових будинків, будівля комунальної служби в Сєвєродонецьку, інші об’єкти інфраструктури», — повідомив Гайдай.

Він додав, що в ніч на 2 квітня росіяни знову відкрили вогонь по Лисичанську, що призвело до пошкоджень п’яти будинків. Ще два займання житла сталися в Тошківці. Кількість жертв встановлюється.

Співробітниками ДСНС врятували сімох осіб, одного жителя Рубіжного поранили.

«Протягом доби успішно відбито 9 атак ворога. Українські захисники знищили 8 танків, 44 одиниці броньованої та 16 одиниць автомобільної техніки, а також 10 артилерійських систем противника», — зазначили в ОВА.

Підрозділи протиповітряної оборони збили три безпілотних літальних апарати ворога.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Гайдай поінформував, що на Луганщині в обстрілюваному ворогом Лисичанську 1 квітня відновили газопровід високого тиску.

24 лютого президент рф путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об’єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Зеленський подякував Латвії за черговий пакет військової допомоги

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua