News.ua


На Філіппінах унаслідок тайфуну «Доксурі» загинули 25 людей

Июль 31
12:25 2023


На Філіппінах унаслідок повеней і зсувів, спричинених тайфуном «Доксурі», загинули 25 осіб, ще щонайменше 20 людей вважаються зниклими безвісти.

Про це повідомляє Сіньхуа з посиланням на дані Національної ради зі зменшення ризиків стихійних лих, передає Укрінформ.

Загалом унаслідок тайфуну «Доксурі» на Філіппінах постраждало майже 2,4 мільйона людей, понад 50 тисяч переміщених осіб досі перебувають у тимчасових притулках. Тайфун також спричинив пошкодження будинків, посівів, доріг і мостів.

Минулого тижня тайфун «Доксурі» відійшов від Філіппін, проте багато частин країни досі підтоплені, оскільки сильні дощі не припиняються.

Читайте також: До Японії наближається потужний тайфун

Продовжує посилюватися тайфун «Ханун» — шостий циклон, який уразив Філіппіни цього року. Він спричинив мусонні дощі по всій країні, включаючи столицю Манілу.

У середньому Філіппіни переживають 20 тайфунів щороку, деякі з яких дуже потужні та руйнівні.

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок аварії перевантаженого пасажирського судна поблизу Маніли загинуло щонайменше 26 людей.

Фото: gulf-times.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Почему у беременных болит голова и что с этим делать

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua