News.ua


Стало відомо, коли в Україні стабілізуються ціни на пальне

Апрель 04
19:06 2021

У квітні цінова ситуація на українському ринку пального стабілізується. Про це йдеться у повідомленні UBR.

«Експерти вважають, що зростання цін на пальне припиниться, а деякі заправки навіть можуть «зняти» з бензину і дизеля 20-30 копійок. Однак таке рішення, швидше за все, візьмуть регіональні заправки, в той час, як великі мережі на зміни не відреагують. Вартість автогазу водночас буде зберігатися приблизно на нинішньому рівні», — йдеться у повідомленні.

Згідно з даними експертів, 30 березня 2021 р. середня роздрібна ціна бензину марки А-92 становила 27,5 грн/л, А-95 — 28,65 грн/л.

Дизельне пальне українські АЗС продавали по 27,72 грн/л, автогаз — 15,7 грн/л. Максимальна і мінімальна цінова пропозиція пального при цьому відрізняється приблизно на 2 грн.

З факторів, які можуть вплинути на ціни АЗС, залишаються курс гривні до іноземних валют, а також котирування нафти на світових біржах.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

6 советов тем, кто хочет победить химическую зависимость

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua