News.ua


Назвали найбільш продавані автомобілі в світі (Інфографіка)

Июль 12
14:43 2020

Найбільш продаваним автомобілем у світі став Toyota Corolla. Протягом декількох років його із задоволенням купують автолюбителі на всіх азіатських ринках, в Північній Америці, в Європі, Австралії, на Близькому Сході.

Друге місце по продажах належить Toyota-RAV4. У минулому році бренд продав 963 500 одиниць, збільшивши обсяг продажів на 19% завдяки сильному росту в Канаді, Японії, Тайвані та Мексиці. Його європейські і латиноамериканські продажі злетіли на 35% і 79% відповідно.

Далі пішов Honda CR-V, попит на який неймовірно виріс в Китаї.

В огляді наголошується, що в 2019 році продовжила зростати популярність позашляховиків. На ці автомобілі припадає 39% світових продажів всіх легкових авто. Обсяг склав 31,13 млн одиниць, збільшившись на 3% в порівнянні з показниками 2018 року.

Найбільш продаваним позашляховиком в світі в 2019 році став Toyota RAV4, за яким впритул слідують Honda CR-V і Nissan X – Trail вони також увійшли в глобальний список найбільш продаваних.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Словʼянський НПЗ на Кубані припинив роботу після атак дронів СБУ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua