News.ua


Найдешевший кросовер Toyota виходить на ринок

Август 23
22:06 2020

В Японії з 31 серпня стартує прийом попередніх замовлень на найдешевший кросовер Toyota – Yaris Cross, а перші товарні автомобілі будуть передані клієнтам вже восени поточного року.

Відзначимо, дебют позашляховика відбувся в квітні 2020-го. Новинка побудована на платформі TNGA-B, уніфікованої з “звичайним” Yaris. Важлива відмінність крос-версії полягає в повноприводному виконанні, доступному в якості опції.

Довжина Toyota Yaris Cross становить 4 180 мм (+ 240 мм в порівнянні з хетчбеком Yaris), ширина – 1 715 мм (+20 мм), висота посилання – 1 590 мм (+90 мм), відстань між осями – 2 560 мм, а кліренс досягає 170 мм (+30 мм).

Для оснащення новинки використовується бензиновий мотор M15A-FKS на 1,5 літра з віддачею 120 к.с., а також передбачено наявність гібридної силової установки, до складу якої входить двигун M15A-FXE, електромотор, а також eCVT і Li-Ion АКБ. Сумарна потужність гібридної версії становить 116 к.с. (85 кВт).

Відзначимо, система повного приводу E-Four з додатковим 5,3-сильним електромотором, який припадає на задню вісь, доступна за додаткову плату. Її включення відбувається автоматично в разі поганого зчеплення з дорогою.

Для монопривідних модифікацій задня підвіска виконана у вигляді напівзалежної балки, а для повнопривідних передбачена “багатоважілька”. Бензиновому Toyota Yaris Cross покладається “стандартний” 4х4, а не електричний.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В США погодили продаж четвертого збанкрутілого регіонального банку за 2 роки

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua