News.ua


Місцевий транспорт Тбілісі оновили автобусами MAN Lion’s City

Июль 26
17:26 2019

Якщо Каха Каладзе ставить перед собою мету, то цілеспрямовано йде до неї. Колишній професійний футболіст, сьогодні мер Тбілісі. Його місія: зробити громадський транспорт грузинської столиці придатним для майбутнього. Він поклався на MAN Truck & Bus як партнера – та на міські автобуси MAN Lion’s City .

Минулого року місто замовило 90 сучасних міських автобусів, 50 з них уже з квітня перевозять жителів та гостей грузинської столиці. Поставка решти 40 од. транспортних засобів запланована на жовтень та листопад 2019 року.

Щоб обрати дизайн, кольори та обладнання міських автобусів і переконатися, що вони ідеально відповідають вимогам місцевого транспорту в Тбілісі, Каха Каладзе відвідав Центр клієнтів MAN у Мюнхені та Стараховіце (Польща). “Наш експертний центр знаходиться саме біля заводу, де виготовляються міські автобуси MAN – в тому числі й для Тбілісі”, – зазначив Гельмут Гроссхаузер, відповідальний за регіональне управління продажами в Центральній Європі / СНД в MAN Truck & Bus.

У автобусах MAN Lion’s City M, серед інших, є три особливі функції: надзвичайно широкі двері з безступінчастим входом з низькою підлогою, що забезпечують оптимальний потік пасажирів, скорочуючи тим самим час очікування входу-виходу, та швидшу транспортну здатність на вулицях Тбілісі. Автобуси оснащено шестициліндровими дизельними двигунами потужністю 294 к.с. (216 кВт), стандарту Євро 6. “І водії, і пасажири відчують перевагу від низьких викидів вихлопних газів, а також тихого стилю водіння та максимальної безпеки”, – каже Гельмут Гроcсгаузер і додає: “Адже автобуси оснащені численними електронними системами-асистентами “.

MAN Truck & Bus вже раніше постачав 144 автобуси MAN Lion City CNG до мегаполісу ще у 2016 та 2017 роках. “Автобуси MAN безпечні, зручні, кондиціоновані та комфортні як для водія, так і для пасажирів, – каже Каха Каладзе. “Але найголовніше, що вони є екологічно чистими, оскільки працюють на біогазі”. Три роки відмінної експлуатації та задоволення транспортними засобами було вирішальним для підписання нового контракту минулого року.

“За минулі роки співпраці ми побачили, що MAN – це по-справжньому надійний партнер”, – сказав Каладзе, який вважається одним із найуспішніших футболістів Грузії. Він був універсальним захисником італійського клубу «Дженоа», «Мілан» і національної збірної Грузії, грав у тбіліському та київському «Динамо». Єдиний грузинський футболіст, якому вдалося двічі виграти Лігу чемпіонів УЄФА.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Источник: www.autocentre.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Експерти розповіли, як можна зарядити ноутбук за відсутності електрики

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua