News.ua


У Китаї догнали США. З’явилася інформація про новий авіаносець

Март 04
19:12 2017

У Китаї догнали США. З'явилася інформація про новий авіаносець
Авіаносець Type002, який будується у Китаї, має стати найпотужнішим та найефективнішим кораблем в своєму класі. Китайці переконані, що їм вдасться «переплюнути» навіть Сполучені Штати Америки. Про це у вівторок, 14-го лютого, повідомляє видання «Naked Science», передає replyua.net.
«До нещодавнього часу про будівництво даного корабля інформації практично не було. Однак на даний момент можна сміливо заявити, що Type002 як авіаносний корабель буде на крок кращий за своїх попередників по всьому світу. Варто лише зазначити, що на ньому буде встановлено три парові катапульти. Цього було б достатньо, щоб зрозуміти, настільки це буде грандіозне судно», — йдеться у повідомленні.
Зазначається, що всі попередні кораблі китайського флоту не мали жодної катапульти, а зліт літаків здійснювався завдяки спеціальній рампі, яку також використовує російський важкий авіаносець «Адмірал Кузнєцов». «Через певні недоліки, зокрема, закругленій формі, рампа не дозволяє зліт літакам, які мають максимальну злітну вагу. Тому літаки змушені злітати з неповними баками та невеликим запасом боєприпасів», — пояснили у виданні. Також вказується, що Type002 стане конкурентом навіть американським авіаносцям.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Посол ЄС сподівається, що переговори про вступ України в ЄС почнуться у червні

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua