News.ua


Арсенал прагне позбутись від англійського півзахисника

Июнь 24
00:04 2017

Півзахисник лондонського Арсеналу виявився непотрібним головному тренеру клубу – Арсену Венгеру. Каноніри вирішили не пропонувати новий контракт 23-річному англійцю. Додамо, що діючий контракт Чемберлена закінчується влітку наступного року.

За інформацією ресурсу The Independent, англійський Ліверпуль та головний тренер Мерсисайдців – Юрген Клопп прагне бачити гравця на Енфілді.

Повідомляється, що сума угоди оцінюється у 25 мільйонів євро.

Нагадаємо, що у минулому сезоні Чемберлен провів 29 поєдинків у футболці Арсеналу, у яких забив два м’ячі та віддав сім результативних передач.

Також зазначимо, що гравець непогано себе проявив у схемі з трьома центральними захисниками на позиції правого латераля. Англійська преса та керманич Арсеналу давали схвальні відгуки грі Чемберлена.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що Арсенал близький до оформлення трансферу французького форварда.

Фото Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

ФІБА продовжила відсторонення Росії та Білорусі до грудня 2024 року

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua