News.ua


Тренер Янг Бойз розповів, як обіграти Динамо

Июль 25
23:17 2017

У середу, 26-го липня, київське Динамо зустрінеться зі швейцарським Янг Бойз у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів. Початок зустрічі – о 19:30.

Наставник швейцарського клубу Аді Хюттер розповів, що потрібно, аби обіграти Динамо:

"Не дивлячись ні на що, я вважаю, що в цій дуелі у нас є шанс пройти далі. Завтра нам необхідно показати дуже серйозну гру, насичену тактичними заготовками. Ми повинні зіграти дуже дисципліновано.

Я розумію, що Динамо на своєму полі грає дуже сильно, тому нам слід докласти всіх зусиль, щоб в матчі-відповіді у нас збереглися шанси на загальну перемогу.

Наш склад влітку змінився по декількох позиціях, з'явилося багато молодих гравців. Але я вважаю, що до завтрашньої гри ми підійшли з упевненістю і довірою один одному в команді.

Єдина проблема — це як нам завтра зіграти проти таких гравців, як Ярмоленко і Мбокані. Динамо — дуже серйозна команда, і ми цілком розуміємо, яке випробування нас чекає.

Необхідно буде зіграти з максимальною віддачею і в атаці, і в обороні. Сподіваюся, ми доб'ємося позитивного результату", — цитує спеціаліста ресурс Динамо Київ від Шуріка.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що тренер Динамо розібрав гру суперника у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Загарбники за добу вдарили по Запорізькій області 536 разів

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua