News.ua


Старі кросівки Майкла Джордана продали за вражаючу суму

Июнь 12
15:23 2017

Пара кросівок легендарного баскетболіста Майкла Джордана, які він носив під час перемоги на Олімпіаді-1984 року проти Іспанії, продали за колосальні гроші.

Взуття було виставлене ​​на аукціон зі стартовою ціною в десять тисяч доларів. В результаті торгів кросівки продали за 190 тисяч 373 доллара.

— Вражаюча ціна доводить, що у Майкла Джордана немає рівних на ринку для пам'ятних речей, пов'язаних з грою, — сказав віце-президент SCP Ден Імлер, представник служби новин ESPN.

Джордан віддав взуття на той момент 11-річному хлопчикові, який виявився сином гравця Лос-Анджелес Лейкерс Гейла Гудріча.

В аукціоні були приведені дані про те, як син Гудріча отримав взуття прямо від Джордана, який підписав їх в роздягальні після фінальної золотий гри.

Кросівки Converse включають в себе ортопедичні вставки, які носив Джордан, — це остання пара, яку він надів як любитель, перш ніж почати свою подорож в НБА з Чикаго Буллз.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, глядачі побили кікбоксера після його підлого нокауту.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Президент Литви візьме участь у Саміті миру

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua