News.ua


НПЗ "Роснєфті" в Туапсе відновив переробку після удару дронів: на ремонт пішло 3 місяці – Reuters

Май 06
17:12 2024

getty images

Нафтопереробний завод «Роснєфті» в Туапсе, один із найбільших на півдні Росії, відновив переробку нафти після атаки українських дронів у січні.
Про це пише Reuters із посиланням на 2 галузевих джерела.
За словами спірозмовників агентства, наприкінці квітня завод завершив ремонтні роботи на установці первинної переробки нафти CDU-12 потужністю близько 250 тисяч барелів на добу.
Станом на 1 травня обсяги переробки нафти на Туапсинському НПЗ становили 20 тисяч тонн, або приблизно 146 600 барелів на добу, додає Reuters.
Нагадаємо:
Раніше повідомлялось, що Туапсинський НПЗ «Роснєфті» зупинив переробку нафти та випуск нафтопродуктів через атаку українських дронів 25 січня.
Туапсинський НПЗ є єдиним на чорноморському узбережжі РФ, входить в десятку найбільших у країні та переробляє щороку до 9 млн тонн сировини.
Також читайте: «Бавовна палала і буде палати». Що стоїть за атаками по НПЗ Росії та як вони шкодять Кремлю
Економічна правда

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Розроблено недорогий органічний напівпровідник для електроніки майбутнього

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua