News.ua


Названо 3 смартфони Xiaomi, від покупки яких краще утриматися

Май 06
12:54 2024

Три моделі смартфонів екосистеми «Сяомі» більше не отримують оновлення та підтримки. Потенційні покупці повинні враховувати цей факт і, по можливості, утриматися від придбання наведених нижче моделей.

Подробиці

Першим у списку є Mi 11 Lite. Цей смартфон був випущений на початку 2021 року і одразу привернув увагу покупців своїми характеристиками та дизайном. Однак, незважаючи на свою популярність, модель була знята з виробництва, і тепер вона не отримує жодних оновлень.

Другою моделлю, від покупки якої доцільно утриматися є Redmi Note 10 Pro. Пристрій був випущений в середині 2021 року і також мав великий успіх серед користувачів завдяки своїй функціональності та привабливій ціні. Тим не менш, ця модель також була знята з виробництва і з недавнього часу не отримує апдейтів.

Третій смартфон, який небажано купувати, називається POCO X3 Pro. Ця модель була випущена наприкінці 2021 року та також отримала позитивні відгуки від користувачів. Однак, незважаючи на свою популярність, смартфон був знятий з виробництва на деяких ринках, і найближчим часом може повністю втратити підтримку.

Альтернативою вказаним апаратам можуть стати молодші пристрої екосистеми «Сяомі», починаючи від бюджетного Redmi A3 та середньоцінового Redmi Note 13 – закінчуючи смартфонами флагманського рівня типу Xiaomi 14.

Источник: prostomob.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Штучний інтелект прискорить втрату робочих місць і викиди вуглекислого газу

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua