News.ua


Стало відомо, чому матч за Суперкубок України приймає Одеса

Июль 13
17:14 2017

Президент УПЛ Володимир Генінсон розповів, чому матч за Суперкубок України так часто приймає Одеса:

"У нас не залишилося вибору ще півтора роки тому. Як тільки ми почали перемовини, ми отримали настільки відкриті обійми від мерії, що вибору не було. Для нас Одеса — перше футбольний місто України.

Все-таки перший футбол прийшов в царську Росію через Одесу від англійських моряків. Це перлина біля моря, і ми намагаємося зробити все, щоб Суперкубок проходив тут.

Раніше європейський Суперкубок проходив в Монако, люди прагнули туди потрапити. А я буду прагнути робити все, щоб наш проходив в Одесі", — цитує Генінсона ресурс Football.ua.

Зазначимо, що матч за Суперкубок України, в якому зійдуться донецький Шахтар та київське Динамо відбудеться в суботу, 15-го липня. Початок зустрічі – о 21:00.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, стало відомо, яким м’ячем зіграють у матчі за Суперкубок України.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Український криптостартап залучив понад $2 млн інвестицій: чим займається OpenDelta

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua