News.ua


Вибираємо хостинг для сайту

Ноябрь 24
15:20 2017

Вибір хостингу — завдання не з легких. Серед сучасного розмаїття послуг і провайдерів дуже складно вибрати саме той варіант. Новачкам ще складніше — не так вже просто зрозуміти що представляє собою той чи інший вид послуг, і вибрати потрібний тариф. У цій статті ми розкриємо секрети вдалого вибору хостингу для вашого онлайн-проекту.

Види хостингу

По суті хостинг — це місце, де буде зберігатися ваш сайт, інтернет-магазин або будь-який інший онлайн-проект. Ви отримуєте сервер або окрему його частину, де ви розміщуєте дані свого проекту. Провайдер піклується про технічну сторону питання — підключенні обладнання до інтернету, його працездатності і т.д..

На сучасному ринку представлено 5 основних видів послуг:

Віртуальний хостинг. В цьому випадку вашому веб-ресурсу доведеться ділити сервер з сотнями або навіть тисячами інших сайтів. На жаль, такий вид хостингу має істотний недолік — якщо один з «сусідніх» сайтів буде використовувати заборонені скрипти або отримувати занадто багато трафіку, це не кращим чином позначиться на роботі вашого сайту.

• VDS — віртуальний виділений сервер. У цьому випадку про інші сайти, розміщені на тому ж сервері, можна не турбуватися — сучасна технологія віртуалізації повністю відокремлює ваш сайт від інших. Ви отримуєте фіксований обсяг дискового простору, можете адмініструвати сервер і встановлювати потрібне ПО.

Dedicated — сервер, на якому розміщений тільки ваш сайт. Цю послугу часто вибирають великі сайти, яким потрібен великий обсяг дискового простору і підвищений рівень безпеки. Адмініструванням такого сервера ви також займаєтеся самостійно.

Cloud hosting — хмарний хостинг. Тут ресурси сервера не обмежені, і при необхідності ви можете отримати додаткову потужність.

Colocation — розміщення ваших серверів в датацентрі провайдера. У датацентрах провайдери піклуються про цілодобове підключенні сервера до мережі, його працездатність, температурний режим у приміщенні і т.д. Цей варіант ідеально підходить для великих веб-ресурсів по типу соціальних мереж.

На що звернути увагу

Обсяг дискового простору. Заздалегідь визначте обсяг дискового простору, необхідний для зберігання вашого сайту (при необхідності його завжди можна буде докупити).

Інструменти і функції. Зверніть увагу на те, підтримку яких технологій, мов програмування і CMS забезпечує провайдер. Вам також знадобиться панель управління, функція FTP-доступу, захист від хакерських атак і т.д.

Ціни і обслуговування. Не женіться за дешевими тарифами. В першу чергу звертайте увагу на репутацію хостингу, наявність техпідтримки, пропоновані клієнтам бонуси.

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Остеопороз: что нужно делать для его предотвращения

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua