News.ua


Блогер: думаєте, наші чиновники недолугі? Подивіться, що відбувається в РФ

Ноябрь 08
20:42 2017

Блогер: думаєте, наші чиновники недолугі? Подивіться, що відбувається в РФ
За словами Кирила Данильченка, нам вже давно нав’язують міф про «старшого брата», який, буцімто, знає краще, є більш професійним і досягає найвищих результатів. Але, як виявилось, «багатокроківочки» Путіна – не більше, ніж міф, — інформує видання replyua.net.
Так, блогер нагадує, що кілька місяців тому між Курдистаном та Роснафтою було украдено договір, який передбачав закупівлі нафти та її переробку на виробничих потужностях росіян. Зокрема, Роснафта мала купувати у Ербіля до 70% нафти, призначеної для експорту, і навіть перерахувала курдській стороні один мільярд доларів в якості авансу. Але, як стало відомо сьогодні, наразі цю домовленість виконати неможливо, адже після втрати курдами контролю над нафтовими полями Кіркука, вони фізично не мають необхідних обсягів видобутку. Роснафта буде змушена домовлятись з Багдадом, який вже назвав відповідну угоду незаконною.
Ну що ж, картина маслом: багата «північна Наташа» поводиться як царівна у казці – махнула одним рукавом – ось озеро, махнула іншим – на ньому лебеді. Власне, навіть наші недолугі чиновники виглядають геніями дипломатії на фоні росіян, які три роки трудились над «Південним потоком», отримали відкоша, тепер тягнуть «Турецький потік», укладають сепаратні угоди, дають мільярдні аванси бойовикам без статусу і утримують всіх убогих – від Донбасу і Придністров’я до Сирії і Курдистану, — наголошує блогер.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Київщині працює ППО

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua