News.ua


Hyundai бере на озброєння VR-систему для прискорення розробки автомобілів

Декабрь 30
13:16 2019

Ключовими елементами нової системи є VR-окуляри і масив з 36 датчиків руху, які відстежують дії користувача. В поточному вигляді платформа забезпечує можливість одночасної участі в роботах до 20 фахівців.

Завдяки новій системі конструктори та інженери потрапляють у віртуальну модель проєкту. Фахівці можуть оцінювати застосовані конструкторські рішення, аналізувати якість елементів і проводити експериментальну перевірку зразків.

Платформа моделює елементи зовнішньої і внутрішньої конструкції, освітлення, кольору, матеріали і навіть створює віртуальне оточення.

В результаті фахівці можуть ефективніше оцінювати безліч конструкторських рішень на більш ранніх етапах процесу розробки, що раніше було фізично неможливо.

Очікується, що VR-система допоможе скоротити час розробки нових автомобілів на 20%, а щорічні витрати на проєктування — на 15%.

У перспективі Hyundai Motor планує реалізувати можливість віддаленого доступу до VR-платформи. Це дозволить фахівцям з різних куточків світу взаємодіяти у віртуальному середовищі в реальному часі. Плюс до цього будуть впроваджені функції доповненої реальності.

Источник: news.finance.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Румунія передала Україні одного з організаторів міжнародного наркосиндикату

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua