News.ua


Тренер Реала розповів про цілі клубу на новий сезон

Август 07
20:47 2017

Тренер мадридського Реала Зінедін Зідан напередодні Суперкубку Європи розповів про цілі на сезон, а також, чому важливо виграти перший офіційний матч:

"Виграти Суперкубок УЄФА? Це дуже важливо. Ми розуміємо, яке значення має перший офіційний матч сезону. З іншого боку, перебільшувати теж не варто. Правда в тому, що ми були неперевершені протягом всього минулого сезону, а не тільки у перші півроку, коли не програвали до січня. Сезон вийшов для нас неймовірним.

Програних матчів було дуже мало, ми діяли надзвичайно успішно. Наша мета залишилася колишньою. У нас хороший склад, і ми постараємось все повторити. У цьому клубі, з його історією, кожен розуміє, де він знаходиться, і має надзвичайну мотивацією вигравати знову і знову.

20 матчів у Лізі чемпіонів та вже 2 титули? Я тренер цього клубу, я розумію, де я працюю. Такий результат може здатись дивним, адже моя тренерська кар'єра зовсім ще коротка. Але я закоханий в свою роботу – я завжди голодний до перемог.

Чи хочемо виграти ЛЧ знову? Так, але легко нам не буде. Проте, така наша мета, і ми будемо боротися, щоб її досягти. Ми два рази поспіль виграли цей турнір. Постараємося виграти і в третій», — цитує французького спеціаліста офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, що матч за Суперкубок Європи, в якому зіграють Реал та Манчестер Юнайтед відбудеться в середу, 8-го серпня. Початок поєдинку – о 21:45.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що найкращий футбольний клуб Європи визначився з головним тренером.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Столтенберг: Довіра України до союзників у НАТО дала тріщину через затримки із допомогою

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua