News.ua


Стартував продаж квитків на матч Динамо — Янг Бойз

Сентябрь 20
22:30 2017

Київське Динамо на своєму офіційному сайті оголосило про старт продажу квитків на матч 3-го туру Ліги Європи проти швейцарського Янг ​​Бойз.

"21-го вересня о 10:00 в продаж надійдуть квитки на матч 3-го туру групового турніру Ліги Європи 2017/18 Динамо (Київ, Україна) — Янг Бойз (Берн, Швейцарія), який відбудеться 19 жовтня на НСК Олімпійський (початок — о 22:05). Квитки можна придбати в касах НСК Олімпійський (Троїцька площа, біля метро Олімпійська) і стадіону Динамо імені Валерія Лобановського (вул. Грушевського, 3)", — йдеться в повідомленні.

Крім того, вже відомі ціни на квитки. Подивитися за грою Біло-синіх в Лізі Європи можна буде, заплативши від 35 до 800 гривень. А для власників абонементів цього сезону знижка на квиток становитиме 15%.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Динамо зіграє наступний матч чемпіонату при порожніх трибунах.

Фото: ФК Динамо

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Кулеба закликав партнерів проявляти силу, а не страх перед Путіним

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua